De 7 fasen van IT-projectmanagement binnen de logistiek

De rol van IT in de logistiek en supply chain management wordt steeds belangrijker. Om bedrijfsdoelen te halen is digitalisering nodig. En daarvoor is IT-projectmanagement onmisbaar.
Write your awesome label here.
Omdat logistiek en supply chain management steeds complexer worden, is IT-projectmanagement echt een vereiste om je doelen te bereiken. Met een goed doordachte IT-strategie en de juiste implementatie kan jouw organisatie de concurrentiepositie versterken, kosten verlagen en de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren.  

Jeroen Lohuis

Jeroen Lohuis is eigenaar van ITEGER (ITGR). Zijn missie is om ICT op een onafhankelijke en integere manier begrijpelijk te maken voor organisaties zodat ze ICT optimaal kunnen inzetten om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  

Met zijn studies Technische Informatica, Hotelschool en een Managementstudie met specialisatie management van bedrijfsprocessen, brengt hij de verschillende werelden samen: IT en de mens. Zijn jarenlange ervaring binnen verschillende organisaties zet hij graag in om organisaties te helpen die worstelen met IT-vraagstukken.