Weerbaar op het gebied van cybersecurity

Bedrijven krijgen dagelijks te maken met cyberdreigingen. Het is daarom belangrijk om voldoende te investeren in de beveiliging van jouw bedrijfsgegevens.
Write your awesome label here.

Meer over deze video

Bedrijven krijgen dagelijks te maken met cyberdreigingen. Het is daarom belangrijk om voldoende te investeren in de beveiliging van jouw bedrijfsgegevens. Cyberincidenten zijn te beheersen door de juiste maatregelen te nemen. In deze video legt Jeroen Lohuis (IT-consultant van ITGR) uit wat je kunt doen om weerbaar te worden op het gebied van cybersecurity.

Met malware, botnets en DDoS-aanvallen kunnen hackers jouw bedrijfsprocessen verstoren. Het kan lastig zijn om geïnfecteerde systemen weer volledig draaiend te krijgen. En je wilt natuurlijk niet dat vertrouwelijke, medewerker- en klantinformatie gestolen worden. Het kost vaak veel tijd, geld en moeite om te herstellen van een cyberaanval. Voorkomen is dus beter dan genezen. 

Jeroen Lohuis

Jeroen Lohuis is eigenaar van ITEGER (ITGR). Zijn missie is om ICT op een onafhankelijke en integere manier begrijpelijk te maken voor organisaties zodat ze ICT optimaal kunnen inzetten om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  

Met zijn studies Technische Informatica, Hotelschool en een Managementstudie met specialisatie management van bedrijfsprocessen, brengt hij de verschillende werelden samen: IT en de mens. Zijn jarenlange ervaring binnen verschillende organisaties zet hij graag in om organisaties te helpen die worstelen met IT-vraagstukken.