Veilig digitaal ondernemen

Digitale veiligheid is van vitaal belang voor Nederlandse bedrijven. Wat zijn de basisprincipes van digitale veiligheid?

Digitale veiligheid, waarom?

Digitale veiligheid is van vitaal belang voor Nederlandse bedrijven.

Bescherming

Digitale veiligheid beschermt tegen cyberdreigingen en waarborgt hiermee de privacy van klanten. Daarnaast bescherm je jouw intellectueel eigendom door digitaal jouw veiligheid goed geregeld te hebben.

Vertrouwen

Naast de bescherming voor jouw bedrijf, versterkt het ook het vertrouwen van klanten en partners wanneer jij kunt laten zien dat jouw digitale veiligheid goed op orde is.

Niet alleen een must

Investeren in digitale veiligheid is niet alleen een must, maar ook een strategische zet om de groei en het succes van uw bedrijf te waarborgen. Zo stimuleert een sterkte digitale veiligheid, ook innovatie. Goed bezig!

Digital Trust Center

Het Digital Trust Center van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat helpt organisaties met advies en tools om veilig digitaal te ondernemen. Zo zijn er 5 basisprincipes opgesteld om ondernemers te helpen de basisbeveiliging in te (laten) stellen. Wanneer je de 5 basisprincipes opvolgt, vergroot je de weerbaarheid van jouw bedrijf tegen cyberrisico’s die de bedrijfsvoering kunnen verstoren. Lees er meer over op digitaltrustcenter.nl