Grip op jouw datakwaliteit

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan datakwaliteit. Goede datakwaliteit vraagt om een goed plan en discipline. Volledige en juiste gegevens zijn van onschatbare waarde voor een gestroomlijnde operatie. Met goede datakwaliteit kun je fouten voorkomen, je service verbeteren en kosten reduceren.
Write your awesome label here.
Volledige, juiste, geschikte én actuele gegevens zijn van onschatbare waarde voor een gestroomlijnde operatie. Met goede datakwaliteit kun je fouten voorkomen, je service verbeteren en kosten reduceren. Hoe kun je datakwaliteit beoordelen? En hoe krijg en behoud je grip op jouw datakwaliteit? Judith de Witte neemt je in deze video's mee langs concrete stappen en waar je op moet letten. 

Judith de Witte

Judith de Witte is Sales en Marketing Manager bij Type2Solutions, die een onderscheidende combinatie van technische knowhow, bedrijfservaring en oplossingen op het gebied van datamigratie, data-integratie, datakwaliteit, EDI, barcode labeling en GS1 bieden. Met hun jarenlange ervaring helpen zij bedrijven die maximaal voordeel willen halen uit data.