Het aanvragen van een subsidie: de eerste stappen

Format

Een video

Deze cursus is door

Logistiek Digitaal

Dit is voor

Ondernemers die naar een subsidie zoeken

Kosten

Gratis

Een subsidie aanvragen, waar moet ik op letten?

Waar let je op bij het aanvragen van een subsidie? Aan welke stappen moet je denken als het gaat om de aanvraag en de voorbereiding zelf? En, wat kun je verwachten na de aanvraag? Denise Boekestijn-Van Os van Logistiek Digitaal neemt je met subsidie-expert Rob Hendriks mee door een aantal stappen die je doorloopt, veelgemaakte fouten en geeft je tips bij het zoeken naar de juiste subsidie voor jouw project.

Subsidies zijn...

..heel verschillend! Zo kan de subsidie geschikt zijn voor een bedrijfsvorm, denk aan een eenmanszaak of BV. Ook heb je diverse momenten wanneer een aanvraag ingediend kan worden en zijn de regels bij iedere subsidie wisselend.

Veelgemaakte fouten

Er zijn verschillende veelgemaakte fouten die gemaakt worden bij het aanvragen van een subsidie. Denk bijvoorbeeld aan het voldoen aan de eisen van een subsidie, de voorfinanciering of het bijhouden van de bewijsstukken.

Als adviseur digitalisering bij Logistiek Digitaal weet Denise de ins en outs van de logistieke wereld en de kansen die digitalisering met zich mee kan brengen. Zij helpt bedrijven graag met het zoeken naar de informatie, de subsidie of de hulp die zij nodig hebben. 

Aan tafel bij Denise zit Rob Hendriks. Als subsidie-expert en zijn ervaring met subsidies en transport, is hij de aangewezen persoon om het met ons te hebben over de eerste stappen die je zet bij het aanvragen van een subsidie.

Course Lessons