Hoe stel je een IT-strategie op waarin digitalisering een rol speelt?

Door processen te automatiseren gegevens slimmer te beheren, kun je je bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen. Hoe doe je dat? Jeroen neemt je in deze video mee!
Dit is voor

Ondernemers + werknemers  die bezig zijn met IT. 

Deze cursus is door

Jeroen Lohuis

Waar bestaat deze cursus uit?

Een video

Kosten

Gratis!

Meer over deze video

Een IT-strategie waarin digitalisering een rol speelt, stelt je in staat om sneller te reageren op veranderingen in de markt, de klanttevredenheid te vergroten en kosten te besparen. Het kan je veel geld en tijd kosten wanneer je pas begint met een IT-strategie als je al met de implementatie van een nieuw systeem bent begonnen. Het is dan ook belangrijk om met een strategie te starten. Welke bedrijfsdoelen wil jij behalen? En welke rol speelt digitalisering daarin? Leg het vast in jouw eigen IT-strategie!

Digitalisering in een IT-strategie is belangrijk voor bedrijven. Het opent de deur naar efficiëntie, innovatie en concurrentievoordeel. Door processen te automatiseren, gegevens beter te beheren en nieuwe technologieën te omarmen, kun je je bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen. Maar hoe pak je dit nu aan? Jeroen Lohuis (IT-consultant ITGR) legt je in deze video uit hoe je dit aanpakt.


Bekijk hier de video

Jeroen Lohuis

Jeroen Lohuis is eigenaar van ITEGER (ITGR). Zijn missie is om ICT op een onafhankelijke en integere manier begrijpelijk te maken voor organisaties zodat ze ICT optimaal kunnen inzetten om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  

Met zijn studies Technische Informatica, Hotelschool en een Managementstudie met specialisatie management van bedrijfsprocessen, brengt hij de verschillende werelden samen: IT en de mens. Zijn jarenlange ervaring binnen verschillende organisaties zet hij graag in om organisaties te helpen die worstelen met IT-vraagstukken.